Flemish be

Leveranciers

Fabrikanten PCE heeft meer dan £10,000,000 aan voorraad aanwezig. Dit van de leidende fabrikanten over de hele wereld in kleppen, instrumentatie en automatisatie.

Meer dan 10 milj euro aan stock beschikbaar voor onmiddelijke levering
Verschillende producten beschikbaar dezelfde dag of leverbaar daags nadien.
Europees distrubuteurschap voor wereldwijde levering.

Neway

Neway is de marktleider van kleppen met een unieke en meest geavanceerde plant. Hierdoor zijn ze in staat om aan alle wensen en eisen van een klant te voldoen.

Jamesbury

Wanneer het op ball & butterfly kleppen aan komt, weet Jamesbury dat de belangrijkste zorg betrouwbaarheid is. Hoe langer een klep functioneert zonder problemen, hoe beter.

Neles

Neles is gekende leverancier voor flow control toepassingen in de procesindustrie.

Bonney Forge

De voorbije eeuw heeft Bonney forge een excellent product op de markt weten zetten door te produceren naar aanleiding van de gedetailleerde noden van hun klanten.

Hoke Gyrolok

Hoke Gyrolok. Hoke-kleppen en -koppelingen worden gezien als de beste in hun klasse op het gebied van betrouwbaarheid en wereldwijde distributie. Begin jaren zestig INTRODUCEERDE HOKE de GYROLOK®-buisfitting met een ontwerp dat innovatieve voordelen biedt die ongeëvenaard zijn in de industrie.

Oliver Valves

Oliver-kleppen Oliver Valves is al meer dan 40 jaar opgericht en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van instrumentatiekleppen.

Velan Valves

Vandaag de dag meer dan ooit vereist het HF-alkyleringsproces, met een grotere afhankelijkheid van continue runs tussen turnaround-cycli, de meest betrouwbare apparatuur en de hoogste veiligheidsmaatregelen. Velan voldoet aan deze eisen.

Asco

ASCO-solenoïdekleppen regelen de kritische flow van lucht, gas, water, olie en stoom in toepassingen die in tal van industrieën worden gebruikt.

Go Regulator

GO Regulator is een toonaangevende wereldwijde ontwerper en fabrikant van gestandaardiseerde en gespecialiseerde drukregelaars, membraankleppen en filters voor de analytische, instrumentatie-, petrochemische, olie- en gasindustrie en de gespecialiseerde gasindustrie.

AZ Valves

AZ Valves is een van de toonaangevende fabrikanten van cavity free plug valves en speciale afsluiters voor productiebedrijven in de chemische, petrochemische, farmaceutische, papier- en voedingsmiddelenindustrie, evenals voor kerncentrales en vele andere gebieden.

Kitz Valves

Kitz, opgericht in 1951, is een van 's werelds grootste fabrikanten van afsluiters en de grootste van Japan. Tot de belangrijkste producten behoren koolstofstaal, roestvrij staal, grijs ijzer en smeedijzer, bronzen en messing kleppen en actuatoren.

Franklin Valves

Franklin Valve is een particulier bedrijf in Houston Texas dat de DuraSeal Double Block and Bleed Plug Valve, de DuraSeal 4-weg Diverter Valve en de DuraGate Compact expandering Gate Valve op bestelling volgens de specificaties van de klant produceert.

Valvosider

Valvosider werd in 1951 opgericht als fabrikant van kleppen die zowel in de olie- en gasindustrie, de petrochemische en de controlesector als in de elektriciteitscentrales actief zijn.

Ladish Valves

Ladish valves is al meer dan 60 jaar toonaangevend in de industrie en is gespecialiseerd in roestvast staal en hooggelegeerd hek, wereldbol en terugslagkleppen.

Blackhall

Founded in 1965, Blackhall is a UK valve design and manufacturing organization based in the North of England. Recognised by UK Government’s Engineering is Great campaign, Blackhall has a broad base of expertise, particularly within the water, power, oil and gas, and cryogenics industries.

Igema

IGEMA is a competent manufacturer in measuring and control technology for steam and condensate systems. Their focus is on boiler monitoring (liquid level monitoring and conductivity) and heat engineering.